Välkommen till NYA storagrytor.se

Vi kommer från och med nu fokusera på mest grytor och större bryggeriutrustning. Småprylarna låter vi de andra handlarna ta hand om.

Sidan kommer att ändras en del framöver ooch mycket som finns på sidan nu kommer försvinna medan mycket annat kommer att tillkomma.

MVH/ Linus Anemyr

Storagrytor.se


Tillfälligt i sortimentet!

 Komplett kylkit från Polsinelli i nyskick. Inköpt från en konkursbo.

Bara koppla in och använda

1st 1150l koniskt jäskärl med kylmantel i nyskick.
https://www.polsinelli.it/en/refrigerated-fermenter-with-conical-bottom-1150-l-P1445.htm

Kylaggregat cooler cryo 3000
https://www.polsinelli.it/en/cooler-crio-3000-P1607.htm med kapacitet för 10000 liter

Styrskåp för kylaggregat
https://www.polsinelli.it/en/electrical-panel-p4-P1998.htm

säljes som kit för 60000:- pump och slangar ingår.

Nypris 10685 Euro utan slangar och pump eller kylmedel.

Maila Linus@storagrytor.se vid intresse eller ring 0704-467334

Kundrecentioner

"Förutom en självklarhet för en webbshop - kvalitativa produkter - är kundkontakten en av anledningarna till att vi handlar på Storagrytor.se. Snabba, hjälpsamma och korrekta svar, ingen fråga är för dum! Vi har nu köpt vår Braumeister 200L plus jäskärl där - plus alla mindre grejor som behövs i ett bryggeri - och det kommer garanterat inte att stoppa med det. När vi behöver utrustning vet vi vart vi ska vända oss. Vi ser fram emot en expansion i samarbete med storagrytor.se!

// Figeholms Bryggeri"

----------------------------------------------

"Jag köpte en STC1000 Brew och funktionerna är långt över mina förväntningar. Att man kunde styra två värmekällor var en trevlig överraskning, helst över relä för att inte överstiga 2000W.

Tidigare har jag inte kunnat pricka in alla raster men nu är det möjligt tack vare funktionen med 6 st mäskningsraster. Syrarast, Fenolrast, Proteinrast, Maltosrast, Dextrinrast och slutligen utmäskning.

Helt fantastiskt, nu kan man på hobbynivå lekande lätt laborera sig fram till olika ölkaraktärer"
// Mvh Lars

----------------------------------------------

"Måste tacka för en utomordentlig service och support när jag köpte mitt specialbyggda bryggverk på 80 liter som funkar alldeles förträffligt. Nu har Braumeister fått en allvarlig konkurrent:)"

//Mikael Andersson

----------------------------------------------

"I have now purchased three of the STC-1000 (2 x STC-1000 Brew, 1 x STC-1000+), and I have been extremely impressed with not just the product, but in particular the high level of customer service I have received from Linus at Storagrytor. As soon as I have finished setting up my second fermentation rig, I will most definitely be returning for a second STC-1000+ (Deluxe). // Kal Jade / Katoomba, Australia"

 ----------------------------------------------

"Köpte 50L startkit, induktionsplatta och lite smågrejer. Alltid snabbt svar på telefon och mail. Leverans inom ett par dagar. Proffsigt och seriöst bemötande vid varje kontakt (även om mina frågor förmodligen är korkade) Kan varmt rekommenderas!  //Thomas"

----------------------------------------------